Angry Birds gerçek oldu - İZLE

/ Kaynak: İHA
Angry Birds gerçek oldu - İZLE

DÜNYA Haberleri  / İHA

Angry Birds gerçek oldu. ABD'nin Portland şehrinde iki devasa kartal, bir ağacın tepesinde vahşi bir kavgaya tutuşurken görüntülendi.

Cinsi "Kel kartal" diye bilinen erkek kartallar, yerden yaklaşık 15 metre yükseklikte saatlerce hakimiyet çekişmesi içine girdiler. Senenin bu zamanlarında, Oregon Eyaleti çevresinde kartallar arasında bu tür mücadelelerin yaşandığını söyleyen Vahşi Hayatı Koruma Merkezi'nden operasyon müdürü Lacy Campbell, geçen birkaç ay içinde çevreci organizasyon Audubon Derneği'nin kartal kavgasına dair bir çok ihbar aldığını belirtti. Genelde kuşlardan birinin kötü yaralandığı bu tür mücadelelerde, bu sefer kimin galip geldiğini söylemenin zor olduğundan bahseden Campell, bir veterinerle birlikte pençeleri birbirine kenetlenmiş biçimde saatlerce kalan kartalları ayırmak için ağacın tepesine çıktı. Fakat onları yanı başından gören kartllar bir anda ayrılıp, uçup gitti. Campell, aldıkların onca ihbara rağmen bölgede kel kartalların varlığının devam ettiğini bilmenin doğa adına umut verici olduğunu düşünüyor. nbsp;

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...