Amerikan bayrağını paspas yaptılar

Amerikan bayrağını paspas yaptılar

DÜNYA Haberleri

Rusya'da şirketler, Amerikan ekonomik yaptırımlarına tepki olarak iş yerlerinin önüne Amerikan bayrağı şeklinde paspas koydu

Ukrayna'daki kriz sebebiyle ABD tarafından ekonomik yaptırımlar altındaki Rusya'da şirketler, yaptırımlara tepki olarak Amerikan bayrağı şeklinde paspaslar kullanmaya başladı. Moskova'da müşterilerin mağazalara girerken ve çıkarken Amerikan bayrağını çiğnemeleri ve onunla ayaklarını temizlemeleri yaptırımlar sebebiyle işleri bozulan iş adamlarının öfkelerini dindiriyor. Amerikan bayrağı şeklinde paspas kullanılması Moskova'da hızla yayılıyor. Bu paspasları kullananlar arasında süpermarketler de var.
Kremlin yaptırımların işe yaramadığını ifade etse de Rus ekonomisi bundan oldukça olumsuz etkilendi. Rus para birimi rublede de büyük bir değer kaybı yaşanıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...