Amerikalı çift, 2 yaşındaki çocukları maske takmadığı için uçaktan indirildi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Amerikalı çift, 2 yaşındaki çocukları maske takmadığı için uçaktan indirildi

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

ABD’de Eliz Orban isimli kadın, kocası ve 2 yaşındaki kızları Edeline ile birlikte seyahat etmek üzere uçağa bindi. 2 yaşındaki kız çocuğu ısrarla maske takmayı reddedince aile, uçaktan indirildi.

ABD’de Eliz Orban adındaki kadın, kocası ve 2 yaşındaki kızları Edeline ile birlikte United Airlines hava yolu şirketinin Colorado’dan Newark’a iç sefer yapacak uçağına bindi. Anne ve babası çift maske takarken Edeline, ısrarla maske takmayı reddetti. Bir görevli gelerek çiftten uçaktan inmelerini istedi. Şaşıran ve “Şaka mı yapıyorsunuz?” diyen çiftin, maskeyi çocuğun ağzı üzerinde tutarak görevliyi ikna etmeye çalışması işe yaramadı. Şirket politikasına göre, 2 yaşının üzerindeki herkes maske takmak zorunda. Uçaktan zorla indirilişlerini filme alan Orban, gözyaşları arasında bunu Instagram’da yayımladı. Görüntü 5,9 milyon kişi tarafından seyredildi. United Airlines, olay hakkında soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...