Amazon nehrinde tekneleri battı, 3 balıkçı dondurucu kutusu içinden kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Amazon nehrinde tekneleri battı, 3 balıkçı dondurucu kutusu içinden kurtarıldı

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

Brezilya donanmasına ait gemi, Amazon Nehri’nde Santarem şehrine 12 kilometre mesafede azgın sularda bir dondurucunun kapağına sığınmış 3 kişi gördü. Bunların, tekneleri batan balıkçılar oldukları ve 3 saattir bu vaziyette suda bulundukları öğrenildi. Şans eseri kurtulan balıkçıların sağlık durumları iyi.

Brezilya donanmasına ait gemi, Amazon Nehri’nde Santarem şehrine 12 kilometre mesafede azgın sularda bir dondurucunun kapağına sığınmış 3 kişi gördü. Bunların, tekneleri batan balıkçılar oldukları ve 3 saattir bu vaziyette suda bulundukları öğrenildi. 25, 65 ve 69 yaşlarındaki balıkçılar, avlayacakları balıkları içine koymak için teknede bulunan dondurucunun içini boşaltarak içine sığınmış. Donanma gemisindeki mürettebat, can simidi atarak balıkçıları kurtardı. İşlek olmayan nehirde geminin, Covid-19 salgını sebebiyle hastanelere tıbbi malzeme nakleden gemilere refakat etmek için nehri kullandığı bildirildi. Büyük şans eseri kurtulan balıkçıların sağlık durumları iyi.

Amazon nehrinde tekneleri battı, 3 balıkçı dondurucu kutusu içinden kurtarıldı

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...