Almanya'da vahşet! İki kadın turist, 50 metrelik uçurumdan aşağı atıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Almanya'da vahşet! İki kadın turist, 50 metrelik uçurumdan aşağı atıldı

DÜNYA Haberleri

Almanya'da, ABD’li bir turist, iki kadın turisti Neuschwanstein Kalesi’nden aşağı attı. 50 metrelik uçurumdan düşen kadınlardan biri hayatını hayatını kaybetti, diğeri ise ağır şekilde yaralandı. Yakalanan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Günde ortalama 6 bin kişinin ziyaret ettiği Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki dünyaca ünlü Neuschwanstein Kalesi’nde dehşet bir olay yaşandı. Kaleyi gezen ki kadın turist saldırıya uğradı.

AZ KİŞİN OLDUĞU BÖLGEYE GÖTÜRMÜŞ

21 ve 22 yaşındaki kadınlar, yolda tanıştıkları ABD’li turist tarafından tacize uğradıktan sonra 50 metrelik uçurumdan aşağı atıldı. Olayla ilgili soruşturma açan Alman savcı, 30 yaşındaki zanlının, genç kadınları önce daha az ziyaretçinin olduğu bir bölgeye götürdüğünü söyledi. Kadınların kendisine karşı koyması üzerine de uçuruma ittiğini belirtti.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Kadınlardan birinin öldüğünü diğerinin ise ağır yaralandığını aktaran savcı, ABD'li şahsın cezaevine gönderildiğini duyurdu.

Kaynak: İhlas Habe Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...