Almanya'da Türk baba dehşeti

Almanya'da Türk baba dehşeti

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Dortmund kentindeki bir ev yangınında 3 Türk çocuk hayatını kaybetti. Yangından sonra binayı kundakladığı şüphesiyle çocukların babası gözaltına alındı.

nbsp; nbsp;Almanya'nın Dortmund kentindeki bir ev yangınında 3 Türk çocuk hayatını kaybetti. nbsp;
nbsp; Dortmund polis sözcüsü Peter Schulz, yangında 4 yaşındaki bir erkek çocuk ile 12 yaşındaki ablasının ölü olarak bulunduğunu, 10 yaşındaki diğer bir Türk çocuğun da, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. nbsp;Yangından sonra binayı kundakladığı şüphesiyle çocukların babası Muharrem Tüfekçi gözaltına alındı. Tüfekçi'nin çocuklarını öldürüp, cinayeti örtbas etmek için evi yaktığı iddia ediliyor.
nbsp; Polis ve savcılık, çocukların babalarının bakım altında tutulduğunu ifade etti, ancak annenin nerede olduğu konusunda bir açıklama yapmadı. nbsp;
nbsp; Ailenin daha önce de aynı binanın üst katında oturduğu ve burada da o dönemde bir yangının meydana geldiği belirtildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...