Alman öğretmenden Filistin haritasına yasak!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Alman öğretmenden Filistin haritasına yasak!

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Doğu Kudüs'te bir Katolik kız lisesinde öğrencilerin çizdiği Filistin haritasını 'Burası İsrail' diyerek sildiren Alman öğretmen gençler tarafından Filistin bayrakları ile protesto edildi.

Doğu Kudüs'te çizdikleri Filistin haritasını, 'Burası İsrail' diyerek sildiren Alman öğretmenlerini protesto eden Schmidt kız lisesi öğrencileri Filistin bayrakları açtı.

DÜNYA ZULME SESSİZ KALMIŞTI

Dünyanın sessiz kaldığı ve onlarca masum sivilin katledildiği Gazze'deki drama küçük kızların gösterdiği tepki 'helal olsun' dedirtti.

Pek çok ülke hastanelerin, sivillerin hedef alındığı Gazze'de katliam yapan İsrail'i kınamaktan bile kaçınmış, BM'in Filistin gündemi ile toplanması ABD tarafında veto edilmişti.

YÜZLERCE FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı saldırılar, Hamas ile varılan ateşkes doğrultusunda 21 Mayıs'ta yerel saatle 02.00'de sona ermişti.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 254 Filistinli hayatını kaybetmiş, 120 binden fazla kişi de evinden olmuştu. 

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...