Aliyev'den Zelenskiy'e yakıt desteği sözü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aliyev'den Zelenskiy'e yakıt desteği sözü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Azerbaycan'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i arayan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yakıt desteği sözü verdi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’den yakıt desteği sözü aldığını açıkladı. Rusya'nın, Ukrayna’ya karşı başlatmış olduğu işkal girşimi devam ederken, Ukrayna dünyanın farklı ülkelerinden destek almaya devam ediyor. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

AKARYAKIT DESTEĞİ VERECEK

Görüşmede Aliyev’den yakıt desteği sözü aldığını açıklayan Zelenskiy, "Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile konuşmamızda sivil halka yönelik saldırılar ve insani koridorların aciliyetinin önemi görüşüldü. İnsani yardım ve tarla ekim dönemi için yakıt desteği yardımı sağlamaya hazır olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...