Aliyev: 'Serj Sarkisyan bir cümlede dört yalan söyleyebiliyor'

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Aliyev: 'Serj Sarkisyan bir cümlede dört yalan söyleyebiliyor'

DÜNYA Haberleri  / DHA

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Bakü'de konuşma yaparken; Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın bir cümlede dört yalan söylediğini ifade etti.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Dünya Azerbaycanlılarının 4 .Kurultayı'nda konuşma yapan Aliyev, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın bir cümlede dört yalan söyleyebildiğini ifade ederek, Sarkisyan'ın "Guinness rekorlar kitabı" na dahil edilmesini teklif etti.

"ERMENİSTAN, AZERBAYCAN GERÇEĞİNİ GÖLGELİYOR"

Kurultaya dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan diaspora kuruluşlarının yöneticileri, temsilcileri, aktif Azerbaycanlılar katıldı.

Aliyev, Ermenistan yönetiminin özellikle Nisan ayındaki çatışmalarla ilgili çelişkili açıklamalarla Azerbaycan gerçeğini gölgelemeye çalıştığını vurguladı.

BİR CÜMLEDE DÖRT YALAN

Aliyev, "Ben bir cümlede dört kez yalan söyleyen ikinci başkan tanımıyorum. Bu, mutlaka "Guinness rekorlar kitabı"nda olmalıdır. En azından, Ermenistan dünyada herhangi bir alanda birinciliği elde eder" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...