Alışveriş merkezinde silahlı saldırı paniği

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Alışveriş merkezinde silahlı saldırı paniği

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

ABD'de gerçekleşe olayda bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı gerçekleşti. İki kişinin hayatını kaybettiği saldırıda biri ağır üç kişi ise yaralandı. Polis saldırganı yakalamak için fotoğraflara başvuracağını belirtti.

ABD'de bulunan bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı gerçekleşti. Ölen ve yaralananların bulunduğu saldırının failini bulmak için polis halktan yardım istedi. Şahitlerden fotoğraf ve video talep etti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, ABD'nin Teksas eyaletinin Austin şehrinde bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı sonucu 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Şehrin acil sağlık hizmetleri yetkililerince alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, 2 kişinin öldüğü, 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Polis yetkilileri de X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, olay yerinin güvenliğinin sağlandığını ancak saldırganın henüz yakalanmadığını kaydetti. Polis, olaya şahit olanların herhangi bir fotoğraf ya da görüntüye sahip olmaları halinde kendilerine başvurmaları çağrısında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...