Albright'ı kızdırdılar: İğrenç Sırplar, defolun

/ Kaynak: İHA
Albright'ı kızdırdılar: İğrenç Sırplar, defolun

DÜNYA Haberleri  / İHA

Eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, Sırbistan aleyhinde yazdığı kitabın imza töreninde kendisini protesto eden Sırplara sinirlenerek "İğrenç Sırplar Defolun" diye bağırdı.

"Prag Kışı: Hatıralar ve 1937-1948 Savaşı Hakkında Kişisel Bir Hikaye" isimli kitabının tanıtım turu kapsamında geçen hafta memleketi Prag'da bulunan eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright hoş olmayan bir sürprizle karşılaştı. nbsp;

##tgvideo##

1998-1999 yıllarındaki Yugoslavya ile Kosova arasındaki savaşa NATO'nun müdahil olmasında rolü olduğu ve Sırpların ölümünden sorumlu olduğu gerekçesiyle protesto edilen Albright'ın etrafı göstericiler tarafından kuşatıldı. Aralarında 'Çalınmış Kosova' isimli belgeselin yönetmeni Vaclav Dvorak'in de bulunduğu grup Albright'a belgeselin DVD'sini ve bazı posterler vermek istedi. Bunun üzerine sinirlenerek posterleri fırlatan Albright, ayağa kalktı ve "İğrenç Sırplar, defolun buradan" diyerek bağırdı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...