Akrobatın ölüm şovu

Akrobatın ölüm şovu

DÜNYA Haberleri

Amerika'da bir hava gösterisi sırasında uçak yere çakılarak ateş topuna döndü, pilotla uçağın kanadında oturarak gösteri yapan kadın feci şekilde öldü.

Amerika'nın Ohio eyaletinde bir hava gösterisi sırasında uçak yere çakılarak ateş topuna döndü, pilotla uçağın kanadında oturarak gösteri yapan kadın feci şekilde can verdi. Dayton yakınlarındaki Vectren Hava Gösterisi sırasında çift kanatlı uçak, seyircilerin dehşet dolu bakışları altında yere çakıldı ve bir anda alevler içinde kaldı. Uçağın kanadında oturan iki çocuk annesi Jane Wicker ile pilot Charlie Schwenker yanarak öldü. Wicker, daha hafta başında bir televizyona verdiği mülakatta, "Korkmuyorum. Endişeli de değilim. Her zamanki gibi davranırsam problem olmaz" demişti. Kadın, uçağın kanatlarında yaptığı akrobatik hareketlerle tanınıyordu. Kaza sebebiyle hava gösterisi iptal edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...