Akıllara durgunluk veren olay: Uçağa yılan girdi, acil iniş yapıldı

Akıllara durgunluk veren olay: Uçağa yılan girdi, acil iniş yapıldı

DÜNYA Haberleri

Malezya’da bir uçağın kompartımanına yılan girdi. O anlar yolcular tarafından kayıt altına alınırken uçak acil iniş yaptı.

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Tawau seferini yapan AirAsia Havayolu’na ait uçağa yılan girdi. Uçağın üst kompartında bulunan yılan, yolcular tarafından görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından AirAsia’nın baş güvenlik görevlisi Liong Tien Ling olayla ilgili açıklama yaptı.

ACİL İNİŞ YAPILDI

Güvenlik görevlisi, “AirAsia, Perşembe günü Kuala Lumpur'dan Tawau'ya yapılan uçuşta meydana gelen olaydan haberdar. Kaptana haber verilir verilmez, uçak dezenfekte edilmek üzere Kuching’e yönlendirildi” dedi. Kaptanın, yolcuların ve mürettebatın güvenliğine öncelik vererek “uygun önlemi” aldığını söyleyen Ling, “Misafirler ve mürettebat hiçbir zaman risk altında değil” ifadelerine yer verdi. Kuching’e acil iniş yapan uçağın yolcuları, daha sonra Tawau’ya yönlendirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...