Ailesine kızdı, 6 yıl boyunca yeraltına kendi evini kazdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ailesine kızdı, 6 yıl boyunca yeraltına kendi evini kazdı

DÜNYA Haberleri  / İHA

İspanya'da ailesiyle tartışan 14 yaşındaki genç, sinirini atmak için evlerinin arka bahçesinde kazmaya başladığı çukuru 6 yıl boyunca kazmayı sürdürerek kendisine yeraltında bir ev inşa etti.

İspanya’nın Alicante bölgesinde yaşayan 14 yaşındaki Andres Canto, ebeveynleriyle tartıştıktan sonra evlerinin arka bahçesinde çukur kazmaya başladı. Andres’in ailesine öfkelenerek kazmaya başladığı çukur, 6 yıl sonra 3 metre derinliğinde ve oturma odası ile yatak odası olan bir yeraltı evine dönüştü. Şu anda 20 yaşında olan Andres, birkaç basamakla inilen yeraltındaki evine WiFi sistemi kurdu, yatak, radyo, sandalye ve yiyecek gibi malzemeler koydu.

HER ŞEY KIYAFETİNİ DEĞİŞTİRMEYİ REDDEDİNCE BAŞLAMIŞ

6 yıl önce arkadaşlarıyla dışarı çıkmadan önce ailesiyle tartıştığını anlatan Andres Canto, “Annem kıyafetlerimi değiştirmemi istedi, bunu reddettim ve evde kalmak zorunda kaldım” dedi. Andres, ailesine olan sinirini atmak için çukur kazmaya başladığını ve yıllarca süren kazının ardından bir yeraltı evi inşa ettiğini söyledi.

Başta derin bir çukur kazmak istediğini ancak daha sonra bunu bir yaşam alanına çevirmek istediğini fark ettiğini belirten Anders, akşamları okuldan geldikten sonra kazı yaptığını ve arkadaşının da kendisine yardım ettiğini belirtti.

"HER GÜN KAZMAYA DEVAM EDECEK MOTİVASYONUM VAR"

Andres, nemli olduğu ve etrafta pek hava olmadığı için çalışmanın zaman zaman yorucu olduğu dile getirerek, "Ancak her gün kazmaya devam etmek için motivasyonum var. Küçük kulübeler yapmayı her zaman sevmişimdir" dedi. Hayal gücünün çok yüksek olduğunu söyleyen Andres,  "Kırsalda yaşıyorum ve burada genellikle bir odun parçası bulduğumda güzel bir ev inşa ederdim" dedi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...