Ah şu sevimli yaramazlar! Anneler çocuklarının yaramazlıklarını fotoğrafladı

Düzenleyen:
Ah şu sevimli yaramazlar! Anneler çocuklarının yaramazlıklarını fotoğrafladı

DÜNYA Haberleri

Susie isimli anne, çocuklarının yaptığı yaramazlıkların fotoğraflarını çekti ve bunu Facebook’taki sayfasında yayımladı. Diğerlerini de benzer fotoğraflar göndermeye çağırması üzerine kısa sürede Susie’ye yüzlerce anne katıldı.

Haber Merkezi

Susie isimli anne, çocuklarının yaptığı yaramazlıkların fotoğraflarını çekti ve bunu Facebook’taki sayfasında yayımladı. Diğerlerini de benzer fotoğraflar göndermeye çağırması üzerine kısa sürede Susie’ye yüzlerce anne katıldı. Birbirinden ilginç fotoğraflar sevimli afacanların maharetlerini (!) gözler önüne serdi. Klozeti tuvalet kağıtlarıyla doldurmak, çamaşır makinesine gıda malzemesi atmak, meyve kâsesinde her meyveden bir ısırık alıp bırakmak afacanların en ilgi çekici performanslarından oldu. Bir anne de parmak izlerinden dolayı “Bir elbiseyi iki kere giyemiyorum” diye yakındı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...