Afganistan'da 3 kişinin öldüğü Çinlilerin oteline saldırıyı DEAŞ üstlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Afganistan'da 3 kişinin öldüğü Çinlilerin oteline saldırıyı DEAŞ üstlendi

DÜNYA Haberleri

Taliban'ın yönetime geçtiği Afganistan'da dün Çinlilerin işlettiği otele silahlı ve bombalı saldırı düzenlenmişti. Korkunç saldırıda 3 kişi ölürken 18 kişi de yaralanmıştı. Eylem ilişkin incelemeler sürerken DEAŞ saldırıyı üstlendiğini duyurdu.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de, dün öğle saatlerinde Çinlilere ait bir otele düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURDULAR

Terör örgütü DEAŞ, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, Kabil'in Şehri Nev bölgesinde Çinlilere ait bir otele düzenlenen saldırıyı üstlendiğini duyurdu.

3 ÖLÜ 18 YARALI 

Öte yandan Kabil'deki Emergency Hastanesinden yapılan açıklamada, saldırıda yaralanan 18 kişi ve 3 cesedin hastaneye getirildiği belirtilmişti.

TALİBAN'DAN SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Taliban geçici hükümetinin sözcüsü Zabihullah Mücahid ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kabil'in Şehri Nev bölgesindeki otelden yabancı uyrukluların kurtarıldığını, iki yabancı uyruklunun otelin penceresinden atlayarak yaralandığını söylemişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...