Afganistan'da terör operasyonları, 17 ölü

/ Kaynak: AA
Afganistan'da terör operasyonları, 17 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz ve Faryab vilayetlerinde Taliban'a yönelik operasyonlarda 17 militanın öldürüldüğü bildirildi.

Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz ve Faryab vilayetlerinde Taliban'a yönelik operasyonlarda 17 militanın öldürüldüğü
bildirildi. Kunduz polis sözcüsü Said Server Hüseyni, Afgan ordusunun birkaç gün önce Kunduz'un İmam Sahip ilçesinde başlattığı operasyonda 7 militanın öldürüldüğünü açıkladı. Yüklü miktarda silah ve patlayıcının ele geçirildiği operasyonlarda 5 militanın yaralandığını belirten Hüseyni, 10 militanın da yakalandığını söyledi. Hüseyni, bölgede yürütülen operasyonların devam edeceğini duyurdu. nbsp;Öte yandan Faryab vilayetinin Kaysar ilçesindeki operasyonlarda 10 militan öldürüldü. Yetkililer, operasyonlarda 9 militanın da yaralandığını bildirdi. Taliban sözcüsü Kari Yusuf Ahmadi ise Faryab'daki operasyonlarda 10 polisin öldürüldüğünü, 12'sinin yaralandığını iddia etti.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...