Abramovich'in mal varlığına el konulabilir!

Abramovich'in mal varlığına el konulabilir!

DÜNYA Haberleri

İngiltere Başbakanı David Cameron, Chelsea'nin sahibi milyarder Rus iş adamı Roman Abramovich'in mal varlığına tedbir konulabileceğini açıkladı.

İngiltere Başbakanı David Cameron, Rusya'nın Kırım kararı sonrasında uygulanacak ekonomik yaptırımlar çerçevesinde, Rusya devlet başkanı Vladimir Putin'e yakın olan Rus milyarderlere de tedbir uygulanabileceğini söyledi. Cameron'a yakın kaynaklar, İngiltere hazine bakanlığıyla da görüşüldükten sonra bu kararın İngiltere'ye nelere mal olacağının planlanacağını belirtti. Dün bazı AB liderlerleriyle Belçika'da bir araya gelen Cameron, Putin'e yakın olan Rus milyarderlerin bu yaptırımların dışında bırakılamayacağının altını çizdi. nbsp;Cameron'un bu yorumu sonrasında ise gözler, İngiltere'de yaşayan Rus oligarklara çevrildi. 2003 yılında İngiliz devi Chelsea'yi satın alan Roman Abramoviç ve Arsenal kulübünün yüzde 15'ine yakın hissesini elinde bulunduran Alişer Usmanov bu isimlerden bazıları... (Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...