ABD'yi kum fırtınası vurdu! Onlarca araç birbirine girdi, çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

ABD kum fırtınasına teslim oldu. Illinois eyaletinde etkisini arttıran fırtına yüzünden 40’dan fazla araç birbirine girdi. Zincirleme kazada çok sayıda kişi canından oldu, 30 kişi de yaralandı.

ABD’nin Illinois eyaletinde yer alan Interstate 55 adlı otoyolda etkili olan kum fırtınası sebebiyle 40’dan fazla aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Kazada, çok sayıda kişinin hayatını kaybederken, yaklaşık 30 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

KAMYONLAR ALEV ALDI, PATLAMA OLDU

Illinois Eyalet Polisi Sözcüsü düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 40 ila 60 binek otomobil ve birkaç kamyonun yerel saatle 11.00 sularında meydana gelen zincirleme trafik kazasına karıştığını aktararak, kamyonlardan ikisinin alev aldığını ve birinde patlama meydana geldiğini ifade etti.

Otoyol çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken, çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...