ABD'liler alışveriş için birbirini dövüyor

ABD'liler alışveriş için birbirini dövüyor
DÜNYA Haberleri

ABD'de, mağazaların büyük indirimler yaptığı 'Black Friday', çılgınlığa dönüştü. Mağazaları dolduranlar arasında birçok kavga göze çarptı.

ABD 'deki firmaların her yıl elektronikten tekstile birçok üründe yüzde 15-20'lerden yüzde 70'lere varan oranlarda indirim yaptığı ' Black Friday 'e Amerikalılar yoğun ilgi gösterdi. Amerikalıların bütün bir yıl boyuncu beklediği indirim sezonu aslında bir günle sınırlı değil. Black Friday'la başlayan sezon Noel tatiline kadar devam edecek. Fakat şirketlerin Black Friday'de yaptıkları indirimler dudakları uçuklatan cinsten. Özellikle elektronik cihazlarda yüzde 80'e varan indirimler gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl aynı günde 27 milyar dolarlık harcama yapılırken, hafta sonunda bu rakam 59 milyar doları aşmıştı. Öte yandan mağazaları dolduranlar arasında birçok kavga göze çarptı. Virginia'da bir kişi otopark tartışması sonucu bıçaklanırken, bir kişi de silahla bacağından yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...