ABD'den Azerbaycan'a taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
ABD'den Azerbaycan'a taziye mesajı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

ABD, Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, bir benzin depolama alanında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında hayatını kaybedenler için taziye mesajı paylaştı. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, " Karabağ'da yaşayanlara ve tüm bu acıyı hissedenlere en derin taziyelerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

ABD, Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, Hankendi-Askeran yolu yakınlarında bir benzin depolama alanında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

"EN DERİN TAZİYELERİMİZİ SUNUYORUZ"

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, yaptığı yazılı açıklamada, "Karabağ'daki bir benzin deposunda meydana gelen patlamada 68 kişinin öldüğü, yüzlerce kişinin yaralandığı haberi bizi derinden üzdü. Karabağ'da yaşayanlara ve tüm bu acıyı hissedenlere en derin taziyelerimizi sunuyoruz." ifadesini kullandı.

İNSANİ YARDIMIN DEVAM ETMESİ ÇAĞRISI

Karabağ'a insani yardımın devam etmesi çağrısında bulunan Watson, buradan ayrılan Ermeniler için de insani yardım yapacaklarını kaydetti.

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, Hankendi-Askeran yolu yakınlarında bir benzin depolama alanında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında 68 kişinin öldüğü, yüzlerce kişinin yaralandığı bildirilmiş, patlamanın nedeni ise belirlenememişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...