ABD'de sokak partisine silahlı saldırı: 2 ölü, 28 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'de sokak partisine silahlı saldırı: 2 ölü, 28 yaralı

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Maryland eyaleti Baltimore şehrinde bir kişi, sokak partisine silahlı saldırı düzenledi. Rastgele ateş eden zanlı, iki kişiyi öldürdü, 28 kişiyi yaraladı. Amerikan polisi, şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

ABD'nin Maryland eyaletinde "Brooklyn Günü" etkinliği düzenlendi. Baltimore şehrinin güneyinde bulunan Brooklyn Homes bölgesindeki etkinliği silahla basan bir kişi, katliam yaptı. Salrıgan kalabalığa rastgele ateş açıp kaçtı.

İKİ GENÇ CAN VERDİ

Baltimore Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre 18 yaşındaki kadın olay yerinde, 20 yaşındaki erkek ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 3'ü ağır 28 kişi de yaralandı.

Komiser Vekili Richard Worley, zanlının arandığını söyledi. Baltimore Belediye Başkanı Brandon Scott da "Bu sabah bütün Baltimore, kaybettiğimiz hayatlar için ağlıyor" dedi.

ABD'NİN EN VUKUATLI ŞEHRİ

Scott, ABD'nin en çok silahlı saldırı düzenlenen şehirlerinden Baltimore'daki belediye seçimlerini "silahlı şiddeti azaltma vaadiyle" kazanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...