ABD'de silahlı saldırgan dehşeti: 9 ölü

Düzenleyen:
ABD'de silahlı saldırgan dehşeti: 9 ölü

DÜNYA Haberleri

ABD'de yine bir silahlı saldırgan dehşeti yaşandı. Bir kişi, Santa Clara Valley Ulaşım Otoritesi tesisini basıp önüne geleni kurşuna dizdi.

Sık sık silahlı katliamların yaşandığı ABD'de yine kan aktı. Kaliforniya'nın Santa Jose şehrinde bulunan Santa Clara Valley Ulaşım Otoritesi (VTA) tesisini silahlarla bastı. Ardından önüne gelene ateş açtı. Silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri ile saldırgan arasında çatışma yaşandı. Zanlı öldürülerek etkisiz hale getirildi. Ancak arkasında 8 ceset bıraktı.

ÇALIŞTIĞI TESİSİ TARADI

 Konuyla ilgili açıklama yapan Santa Clara Şerif yardımcısı Russell Davis "Olayda saldırgan ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 9. Zanlı VTA çalışan. Binanın içinde patlayıcı cihazlar bulunduğuna dair bilgi aldık. Bomba imha ekipleri inceleme yapıyor" dedi.

EVİNİ DE YAKMIŞ

 Öte yandan, ABD basınında çıkan haberlerde, saldırganın erkek olduğu ve olaydan önce kendi evini ateşe verdiği ileri sürüldü. Yangın sırasında evin boş olması sebebiyle ölen ya da yaralanan olmadığı aktarıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...