ABD'de sağlıkçı krizi! Hastane, kadın doğum servisini kapattı

Düzenleyen:
ABD'de sağlıkçı krizi! Hastane, kadın doğum servisini kapattı

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Florida eyaletinde bir hastane, Covid-19 vakalarındaki artışın ardından personel sıkıntısı çekmeye başlayınca tartışmalı bir karar aldı. Hastane yönetimi, kadın doğum servisini geçici olarak kapattı.

ABD'nin Florida eyaletinde koronavirüs, sağlık sektörünü derinden vurdu. Eyalette bulunan Holy Cross adlı bir hastane, Covid-19 vakalarındaki artışın ardından personel sıkıntısı çektiği gerekçesiyle kadın doğum servisini kapattı. Hastane Sözcüsü Christine Walker, bu kararın hastaların yararına olduğunu söyledi. Walker, bir sonraki bilgilendirmeye kadar kadın doğum servisinin kapalı kalacağını vurguladı. Öte yandan, Florida'da Omicron varyantının yayılmasının ardından günlük vakalarda rekor üstüne rekor kırılıyor. Eyalette son bir haftada ortalama günlük vaka 40 binin üzerinde seyrediyor.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...