ABD'de kar ulaşımı felç etti, facia kaçınılmaz oldu! 46 araç birbirine girdi: 4 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'de kar ulaşımı felç etti, facia kaçınılmaz oldu! 46 araç birbirine girdi: 4 ölü

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Ohio eyaletinde hava sıcaklıklarının eksiye düşmesiyle birlikte yollar buzlandı. Karlı ve soğuk havada buzlanan yolda araçlar birbirine girdi ve adeta felaket yaşandı. 46 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi hayatını kaybederken trafiğe kapatılan yolun açılması 7 saati buldu.

Kar fırtınası ABD'yı etkisini altına aldı. Hayatı felç eden karlı ve soğuk hava nedeniyle facialarda kaçınılmaz oluyor. Ohio eyaletinde yer alan ve Chicago-Pittsburgh arasındaki ulaşımı sağlayan Ohio Turnpike yolunda buzlanma ve azalan görüş mesafesi nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi.

46 ARACIN KARIŞTIĞI KAZADA 4 ÖLÜ

Ohio Eyalet Polisinden yapılan açıklamaya göre 46 araç birbirine girdi, 4 kişi hayatını kaybetti. Yol her iki yönde de trafiğe kapatıldı. Araçlar iş makinelerinin yardımıyla çekilirken, 7 saat süren çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

ABD'de kar ulaşımı felç etti, facia kaçınılmaz oldu! 46 araç birbirine girdi: 4 ölü

1 MİLYON EV VE İŞYERİ ELEKTRİKSİZ

ABD'de etkisini sürdüren kar fırtınası nedeniyle havayolu ulaşımında da aksamalar sürüyor. Uçuş takip sitesi FlightAware.com'a göre iptal edilen uçuşların sayısı 5 bin 700'ü aştı. Ülkenin büyük bir bölümünde etkili olan fırtına, doğuda ve Teksas'ta yaklaşık 1 milyon ev ve işyerini de elektriksiz bıraktı.(İHA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...