ABD'de iş jeti düştü: İçindekilerin tamamı hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'de iş jeti düştü: İçindekilerin tamamı hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri

Los Angeles'ta havaalanı yakınlarına düşen jetin kuyruğu hariç her yerin alev alması sonucu içinde bulunan 6 kişi hayatını kaybetti. 

ABD'nin Los Angeles eyaletinde cumartesi günü havaalanının yakınlarındaki tarlaya düşen ve yanan küçük bir jetteki altı kişinin tamamı öldü.

Federal Havacılık İdaresi, Cessna C550 iş jetinin Las Vegas'tan seyahat ettiğini ve Los Angeles'ın yaklaşık 137 kilometre güneyinde, bir havalimanının yakınlarına düştüğünü söyledi.

Yetkililerce yapılan açıklamada, özel sektöre ait uçağın havalimanının 150 metre uzağında aletli iniş yapmaya çalıştıktan sonra düştüğü söylendi.

Şartların, havaalanına iniş için asgari standartları karşıladığını söyledi.

Öldürülenlerin isimleri açıklanmadı.

ALEV ALEV YANDI

Uçağın düştükten sonra yanmaya başladığı ve kuyruğu hariç bütün bölümlerinin alev aldığı kaydedildi.

Yerel medyadan alınan hava videoları, havaalanından yolun karşısındaki bir tarlanın karartılmış bir bölümünde küçük bir uçak şeklindeki yanmış enkazı gösterdi.

French Valley Havalimanı'nın bulunduğu Riverside County'deki şerif ofisi, yetkililerin bir tarlada alevler içinde kalan bir uçak bulduğunu ve olay yerinde bulunan altı kişinin hayatını kaybettiğini açıkladığını söyledi.

Kazanın araştırılmaya devam edilmesi kararlaştırıldı. İki hafta içinde daha fazla sonuç alınması bekleniyor.

Kaynak: The National News

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...