ABD'de hindi dehşeti! Kimseyi caddeye sokmuyorlar

Düzenleyen:
ABD'de hindi dehşeti! Kimseyi caddeye sokmuyorlar

DÜNYA Haberleri

ABD'de 5 hindi, bir caddeyi ele geçirdi. Hindiler, caddeye giren insanlara saldırıyor, arabaları gagalıyor. Bölge sakinleri, korkudan evlerine gidemiyor.

ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Nashua Caddesi artık hindilerin... Caddeyi ele geçiren 5 hindi, bölge sakinlerini canından bezdirdi. Hindiler, yoldan geçenleri kovalıyor, duran arabaları gagalıyor.

ACIKINCA HÜCUM EDİYORLAR

Sürü, özellikle sabah ve akşam saatlerinde yemek için ortaya çıkıyor. Vatandaşlar, en saldırganlarının "Kevin" adını verdikleri hindi olduğunu söylüyor. 

"KEVIN ADLI HİNDİ, DİĞERLERİNİ GALEYENA GETİRİYOR"

Burada yaşayan Meaghen Tolson "Kevin'i ilk defa iki yıl önce bahçemde gördüm. Daha sonra arkadaşları da geldi. Kevin onları galeyana getiriyor, sanki 'Hadi gel insanları kovalayalım' diyor. Diğerleri de 'Hadi yapalım' diye karşılık veriyor. Ardından hep birlikte saldırıya geçiyorlar" şeklinde konuşuyor.

"ARACIMIZDAN İNEMİYORUZ"

April Drolette isimli bir kadın da "Hindiler genellikle komşumun aracının yanına gidiyor. Komşum bu yüzden arabasından uznu süre inemiyor. Benim de aracımdan çıkamadığım durumlar oldu" ifadelerini kullanıyor.

"ŞEMSİYEYLE KENDİNİZİ KORUYUN"

Öte yandan, yetkililer, insanlara hayvanları beslememe çağrısı yaptı. Saldırgan bir hindiyle karşılaşanların, bir şemsiyeyle hayvanı korkutup kendisini koruması gerektiği bildirildi.

"ARAÇLARA YANSIMALARINI GÖRDÜKLERİ İÇİN SALDIRIYORLAR"

Eyaletin yaban hayatından sorumlu kurumu MassWildlife ise şu açıklamayı yaptı: Hindiler bu agresifliği zaman içinde geliştirdi. Onlar artık insanları sürünün bir parçası olarak görüyor. Hakimiyet kurmak için de gagalama veya kovalama davranışını sergiliyor. Araçlaraysa, yansımalarını gördükleri için saldırıyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...