Havalimanındaki güvenlik görevlisi yolcu çantasından para çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

ABD’de 2 güvenlik görevlisinin havalimanında yolcu çantasından para çalarken kameralara an be an yakalandı.

ABD’nin Florida eyaletine bağlı Miami kentinde havalimanında yaşanan hırsızlık akıllara durgunluk verdi. Miami Uluslararası Havalimanı’nda 2 güvenlik görevlisi, bir yolcunun çantasından para ve eşya çaldı. Güvenlik kameralarına an be an yansıyan görüntülerde, yolcunun çantasını x-ray cihazından geçmesi için koyduğu sırada 2 güvenlik görevlisinin çantayı beklettiği ardından da çantadan para ve eşyaları el çabukluğu ile aldığı görüldü.

Kamerada konuşuyormuş gibi yapan güvenlik görevlisinin aldığı parayı cebine koyduğu görüldü. Labarius Williams ve Josh Gonzalez isimli güvenlik görevlilerinin yolcunun çantasından 600 dolar çaldığı tespit edildi. Kendilerine üçüncü bir görevlinin daha yardım ettiği anlaşılan olayda güvenlik görevlileri yakalandı. Başlatılan soruşturma kapsamında ifadeleri alından Williams ve Gonzalez suçlarını itiraf ederken günde bin dolar çaldıklarını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...