ABD'de gece kulübü katliamı! 22 yaşındaki saldırgan yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'de gece kulübü katliamı! 22 yaşındaki saldırgan yakalandı
DÜNYA Haberleri

ABD'nin Colorado eyaletinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda 5 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. Saldırganı, kulüpteki 2 kişi etkisiz hale getirildi. Polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin 22 yaşında olduğu aktarıldı.

ABD'nin Colorado eyaletinde Colorado Springs'teki 'Club Q' adlı gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 5 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. 

ZANLI YARALI YAKALANDI

ABD polisi, 22 yaşındaki zanlı Anderson Lee Aldrich’in yakalandığını duyurdu. Yaralı halde gözaltına alınan saldırgan, hastaneye kaldırıldı. Şahsın, gece kulübündeki 2 kişi tarafından vurulduğu belirtildi. Polis, bu kişileri "kahraman" olarak nitelendirdi. Saldırı sebebi hakkında detay vermeyen güvenlik güçleri, ölü ve yaralı sayısının artabileceğini aktardı.

SALDIRGANIN ÜZERİNE ATLADILAR

Polis Şefi Adrian Vasquez "Şüpheli, kulübe giriyor ve rastgele ateş ediyor. İki kahraman, saldırganla boğuşarak katliamın daha da büyümesini engelliyor. Onlara büyük bir teşekkür borçluyuz" dedi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...