ABD'de bir asker rastgele ateş etti: 1 ölü

/ Kaynak: AA
ABD'de bir asker rastgele ateş etti: 1 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'nin Teksas eyaletinde bir askerin araçlara rastgele ateş açması sonucu 1 kadının yaşamını yitirdiği, 6 kişinin de yaralandığı bildirildi.

ABD'nin Teksas eyaletinde bir askerin araçlara rastgele ateş açması sonucu 1 kadının yaşamını yitirdiği, 6 kişinin de yaralandığı bildirildi. nbsp;Yetkililer, Lejeune Deniz Piyade Üssü'nden 23 yaşındaki Esteban J. Smith'in, Dallas kentinin 340 kilometre güneybatısındaki Eden bölgesinde sabah erken saatlerde araçlara rastgele ateş açtığını söyledi. nbsp;Teksas Kamu Güvenliği Bölümü Sözcüsü Tom Vinger, 41 yaşındaki Alicia Torres'i öldüren, aralarında Concho Şerifi Richard Doane'nin de bulunduğu 6 kişiyi de yaralanan Smith'in polisle girdiği çatışmada öldürüldüğünü açıkladı. nbsp;Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. nbsp;Vinger, Smith'in aracında bir saldırı tüfeği, bir tabanca ve yüzlerce merminin bulunduğunu belirtti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...