ABD'de 6 kişiyi öldüren eski eş için insan avı başlatıldı!

ABD'de 6 kişiyi öldüren eski eş için insan avı başlatıldı!

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde 6 kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaralayan Bradley William Stone için polis insan avı başlattı.

ABD'nin Pennsylvania (Pensilvanya) eyaletine bağlı Montgomery bölgesinde, aralarında eski eşi de olmak üzere 6 kişiyi öldürüp bir kişiyi de ağır yaraladıktan sonra kaçmayı başaran Bradley William Stone için polis insan avı başlattı.
Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, 35 yaşındaki Bradley William Stone, Montgomery'de üç ayrı bölgede, kendi aile üyelerinden kişileri silahla vurduktan sonra, kendi evine sığındı. Poisin ev çevresinde çok geniş güvenlik önlemleri almasının ardından, Ston'un gizlice evden kaçarak kayıplara karıştığı belirtildi.
EVLERİNİZDEN ÇIKMAYIN
Polis, Montgomery halkına, tanımadıkları kişilere kapılarını açmama, çok gerekmedikçe dışarı çıkmama çağrısı yaptı. Ellerinde otomatik silahlar, üstlerinde çelik yeleklerle kapı kapı dolaşan polis, 6 kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaralayan Stone için insan avı başlattı. Polis, önlem olarak çevredeki okullara da giriş çıkışı yasakladı.
KAYNAK: SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...