ABD ordusu, Trump'la dalga geçen paylaşımı beğendi

Düzenleyen:
ABD ordusu, Trump'la dalga geçen paylaşımı beğendi

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump, akıl sağlığı yerinde olmadığına dair iddialara cevaplamış ve "Akıllı değilim, dahiyim" demişti. ABD ordusunun resmî Twitter hesabı sosyal medyada gündem olan açıklamayla ilgili bir paylaşımı beğendi.

Gazeteci yazar Michael Wolff'un Trump'a yakın çok sayıda isimle gerçekleştirdiği röportajlar sonucunda hazırladığı kitap, Beyaz Saray'da korku saldı. Kitap şimdiden, Amazon kitap listelerinde 1. sıraya kadar yükselmiş durumda. "Ateş ve Öfke: Trump’ın Beyaz Sarayı’nın İçinden" isimli kitapta, Trump’ın akıl sağlığının yerinde olmadığı, başkanlık görevi için yetersiz olduğu iddia ediliyor.

"İSTİKRARLI BİR DAHİ"

Hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından cevap veren Trump "dahi" olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Esasında hayatım boyunca sahip olduğum en önemli iki servet, akli istikrar sahibi olmak ve gerçekten akıllı olmaktı. Sahtekâr Hillary Clinton da bu kozları çok sert oynamıştı ama herkesin bildiği gibi başarısız oldu. Ben çok başarılı bir iş adamıyken meşhur bir TV yıldızı, sonra da (ilk denememde) ABD başkanı oldum. Sanırım bu akıllı değil, dahi sınıfına girer… Ve çok da istikrarlı bir dahi."

ABD ORDUSU BEĞENDİ, SONRA VAZGEÇTİ

Öte yandan konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Trump'ın sözleriyle dalga geçilen paylaşımlardan birini de ABD ordusu resmî Twitter hesabı beğendi. Bir süre beğeniler arasında kalan paylaşım, daha sonra beğenilerden kaldırıldı.

ABD ordusu, Trump'la dalga geçen paylaşımı beğendi

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...