ABD dehşete uyandı! Bir evde 5'i çocuk 8 kişi ölü bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD dehşete uyandı! Bir evde 5'i çocuk 8 kişi ölü bulundu
DÜNYA Haberleri

ABD'deki Utah eyaletinde eve sağlık kontrolü için gelen polis ekipleri korkunç manzarayla karşılaştı. Ekipler beşi çocuk sekiz kişinin cansız bedenlerini buldu. Yapılan incelemelerde çoğunluğun çocuklara ait olduğu cesetlerin tamamında kurşun yarası tespit edildi.

ABD güne dehşete düşüren bir haberle uyandı. Çağrı üzerine polislerin sağlık kontrolü için geldiği evde beş çocuk ve 3 yetişkin olmak üzere 8 kişinin cansız bedenleri bulundu.

KAÇAK ZANLI YOK

Konuya ilişkin yetkililer tarafından yapılan açıklamada, "Her birinin kurşun yarası olduğu görülüyor. Şu anda halka yönelik bir tehdit olduğuna veya kaçak bir zanlı olduğuna inanmıyoruz. Bu soruşturma hala aktif ve daha sonra daha fazla bilgi sağlanacak" denildi.

Yaklaşık 8 bin nüfusa sahip olan Enoch, Utah'ın güneybatısında, Salt Lake City'nin yaklaşık 400 kilometre güneyinde yer alıyor.(Reuters)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...