ABD Başkanı Biden yine yolunu şaşırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
ABD Başkanı Biden yine yolunu şaşırdı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Geçen hafta kürsüden inerken yolunu şaşıran ABD Başkanı Joe Biden, yine benzer hareketleri sergiledi. Bu durum sonrası 'Biden'ın sağlığında problem var' iddiaları ortaya atıldı.

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi First Lady Jill Biden, bugün 'Engelliler Onur Ayı' için düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Başkan Biden, konuşmasını bitirdikten sonra eşiyle birlikte kürsüden inmek üzereyken yolunu şaşırdı.

EŞİ YARDIM ETTİ

Jill Biden, Başkan Biden'a yolu göstererek "Buradan aşağı gideceksin" ifadesini kullandı.  Kafası karışmış gibi görünen Joe Biden, etrafına biraz daha bakındıktan sonra kürsüden ayrıldı. Bu anlara dair görüntüler sosyal medyada viral oldu. ABD'liler başkanlarının "yine kafasının karıştığını" ifade etti.

GEÇEN HAFTA DA YOLUNU KARIŞTIRMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul Toplantıları için New York'ta bulunan Joe Biden, AIDS, Tüberküloz ve Sıtmayla mücadele için bağış toplamak amacıyla gerçekleştirilen Küresel Fon Konferansında da benzer hareketler sergilemişti. Biden, kürsüden inerken yine duraksamıştı.

"SAĞLIĞI İYİ DEĞİL"

ABD basınına göre Biden'ın son zamanlardaki hareketleri, yaşının ve sağlığının sorgulanmasına sebep olarak gösteriliyor. 79 yaşındaki ABD Başkanı Biden'ın sağlığının iyi olmadığı iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...