80 sene sonra kavuştular

80 sene sonra kavuştular

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de bebekliklerinde ayrılan iki kardeş, tam 80 sene sonra birbirlerini buldu. Bebekken ayrı ayrı ailelere verilen kardeşlerin, ayrı kaldıkları 80 sene içinde şaşırtıcı derecede benzer bir hayat yaşadıkları bildirildi.

İngiltere'de bebekliklerinde ayrılan iki kardeş, tam 80 sene sonra birbirlerini buldular. nbsp; Bebekken ayrı ayrı ailelere verilen kardeşlerin, ayrı kaldıkları 80 sene içinde şaşırtıcı derecede benzer bir hayat yaşadıkları bildirildi.
Ron Boyes (83), üç yaşındayken Derbyshire'da Heage'e gönderilirken Fred (80), Oxfordshire'da Banbury'deki bir aileye verilmiş. 150 km uzaklıkta yaşayan kardeşlerin her ikisi 18 yaşında hava kuvvetlerine katılmış, aynı rütbeye kadar ilerlemiş. İki kardeş de futbol takımlarında sağ kanatta top oynamış, her ikisi de evlenip çoluk çocuğa karışınca kızlarından birine Wendy ismini vermiş.
Hava kuvvetlerinden emekli olan kardeşleri, bir akrabalarının yaptığı araştırmalar bir araya getirmiş. İlk kez Belper'de buluşan kardeşlerin, 80 yıllık hasretle kucaklaştıkları bildirildi.
1933'te evlatlık verilen kardeşleri annelerinin niçin terk ettiği bilinmiyor. Fred, bir kardeşlerinin daha evlatlık verildiğini, şimdi onu bulmaya çalışacaklarını söyledi.
nbsp;






























UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...