7 yıldır dev yolcu gemisinde yaşıyor

7 yıldır dev yolcu gemisinde yaşıyor

DÜNYA Haberleri

Eşi öldükten sonra evini satıp bin 70 yolcu kapasiteli kruvaziyere yerleşen 86 yaşındaki ABD'li kadın, bu güne kadar dünyanın çevresini 15 kez dolaşmış

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Lee Wachtstetter, kocasının ölümünden sonra kendisine alışılmadık bir hayat seçti: 86 yaşındaki kadın, beş odalı evini satıp, bin 70 yolcu kapasiteli 655 personelin çalıştığı büyük bir kruvaziyere (yolcu gemisi) yerleşti. Eşinin ölüm döşeğinde kendisine "Ben öldükten sonra da kruvaziyer seyahatine çık" vasiyetini yerine getirdiğini söyleyen Wachtstetter, yedi yıldır yaşadığı gemiyle dünyanın çevresini 15 kez dolaşmış; 100'den fazla ülke görmüş. 655 personelin kendisine çok iyi baktığını söyleyen Wachtstetter'e bu alışılmadık seyahatin bir yılı 164 bin dolara mal olmuş. Bu fiyata kamara, tüm yiyecek ve içecekler dışında gemideki bütün aktiviteler dahil. Mayısta 87 yaşına girecek Wachtstetter, ölene kadar kara hayatına geçiş yapmayı düşünmüyor.
7 yıldır dev yolcu gemisinde yaşıyor

KAYNAK: SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...