6 yaşındaki kız 2 yıldır her yerde aranıyordu! Merdivenlerin altındaki gizli bölmede bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
6 yaşındaki kız 2 yıldır her yerde aranıyordu! Merdivenlerin altındaki gizli bölmede bulundu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

ABD’de 2019’dan beri kaybolan ve her yerde aranan 6 yaşındaki kız çocuğu New York’ta bir evin merdivenlerinin gizli bölmesinde bulundu.

ABD’nin Cayuga Heights  kasabasında 2019 yılında 4 yaşındayken kaybolan kız çocuğu P.S  iki yıldır kayıp ilanıyla aranıyordu.

Anne ve babasının velayeti kaybetmesi sonucu birden kaybolan kız çocuğu dikkatleri üzerine çekmişti.

6 yaşındaki kız 2 yıldır her yerde aranıyordu! Merdivenlerin altındaki gizli bölmede bulundu6 yaşındaki çocuğun kimselerin görmemesi için okula gönderilmediği ve evden çıkarılmadığı öğrenildi.

2 yıldır kayıp olan kız çocuğu komşuların ihbarı üzerine baskın düzenlenen bir evin merdiveninin saklı bölümünde bulundu.

Çocuğun velayeti kaybeden anne ve baba tarafından saklandığı ortaya çıktı. Küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu tespit edildi. 6 yaşındaki çocuğun kimselerin görmemesi için okula gönderilmediği ve evden çıkarılmadığı öğrenildi. Aç olduğu belirtilen küçük kızın ilk isteği hamburger oldu.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...