6 gün aç kalan kedinin yaşam savaşı

6 gün aç kalan kedinin yaşam savaşı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de sahipleri tarafından 6 gün boyunca evde aç ve susuz bırakılan Jeffrey isimli kedi, tuvaletten su içip evcil hamster'ı yiyerek hayatta kaldı.

İngiltere'de sahipleri tarafından 6 gün boyunca evde aç ve susuz bırakılan Jeffrey isimli kedi, tuvaletten su içip evcil hamster'ı yiyerek hayatta kaldı. Kedinin, açlıktan hamster'ın kafesini kırarak hayvanı yediği bildirildi.

Calderdale'deki mahkemede, polis tarafından eve girildiğinde kafesin parçalanmış olduğu, hamster'ın ise ortalarda görünmediği belirtildi. Kedinin sahibi Natalie Armitage (20), hamster'a ne olduğu sorulduğunda "Sanırım kedi onu yemiş" diye cevap verdi. Armitage, diş tedavisi için evden ayrıldığını, tedavinin planlanandan uzun sürdüğünü söyledi.

Armitage'ın 5 sene boyunca hayvan beslemesi yasaklandı. Ayrıca masraflar ve para cezası olarak kadının 265 sterlin ödemesine hükmedildi. Kedisi de kadının elinden alındı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...