6 doktor sarin gazından öldü

6 doktor sarin gazından öldü

DÜNYA Haberleri

Suriye'de çoğu çocuk yaklaşık 4 bin sivilin can verdiği sarin gazlı saldırı sonrası yaralılara yardım etmeye çalışan doktorlardan altısı hayatını kaybetti.

Gota'daki katliamın ardından korkunç bir gerçek daha ortaya çıktı. Suriye'de çoğu çocuk yaklaşık 4 bin sivilin can verdiği sarin gazlı saldırı sonrası yaralılara yardım etmeye çalışan doktorlardan altısı hayatını kaybetti. Doktorların, Sarin gazından zehirlendiği bildirildi. Bu arada, muhalifler, Lazkiye'deki çatışmalar sırasında Baas rejimine ait füze dolu depoyu da ele geçirdiğini açıkladı. Ancak, Suriye ordusu kaybettiği depoyu bombalayıp imha etti ve ardından "muhaliflere ait silah dolu deponun" imha edildiğini duyurdu. Şam yönetimi, kimyasal silahı Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kullandığını öne sürüp topu yine muhaliflere attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...