530 bin Suriyeli Lübnan'da

/ Kaynak: AA
530 bin Suriyeli Lübnan'da

DÜNYA Haberleri  / AA

Lübnan'daki Suriyeli sığınmacı sayısının 530 bine yükseldiği ve Suriye sınırına yakın bölgelerde insani yardım faaliyetlerinin durdurulduğu belirtildi.

Lübnan'daki Suriyeli sığınmacısayısının 530 bine nbsp;yükseldiği ve Suriye sınırına yakın bölgelerde insani yardım faaliyetlerinin nbsp;geçici olarak durdurulduğu belirtildi. nbsp;Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından nbsp;yayımlanan haftalık raporda, son bir hafta içinde 4 bin 900 Suriyeli sığınmacının nbsp;Lübnan'ın kuzey kesimlerine ve El-Bekaa kentine giriş yaptığı vurgulandı. nbsp;Lübnan'daki Suriyeli sığınmacı sayısının 530 bini aştığı kaydedilen nbsp;raporda, Bekaa kentinde yer alan Arsel kasabasına ulaşan yaralı sayısında büyük nbsp;artış olduğu ifade edildi. nbsp;Öte yandan Lübnan'ın Suriye sınırında yer alan ve saldırıya maruz nbsp;kalan bölgelerinde insani yardım faaliyetlerinin geçici olarak durdurulduğu nbsp;bildirildi. nbsp;Lübnan'ın Suriye sınırında yer alan bölgeleri ve kuzey doğusu nbsp;saldırılara maruz kalıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...