5.000 kadar kişi tarafından reddedildi

5.000 kadar kişi tarafından reddedildi

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de Biscuit isimli köpek daha yavruyken terk edilmişken kedi ve köpeklere bakılan Battersea Dogs and Cats kurumu tarafından kurtarıldı.

700 gündür bakım merkezinde olan köpek, 5.000 kadar kişi tarafından görülmesine rağmen beğenilmedi.
Biscuit, Berkshire'daki merkezde nbsp;4.900 köpeğin kendisine yeni yuva bulmasına şahitlik etti. Köpek, Battersea Dogs and Cats'te şimdiye kadar en uzun süre kalan hayvan oldu. Biscuit, normalde bir köpeğin merkezde kalış süresini 22 kat aştı. Kuruluş, güzel ve sağlıklı olmasına rağmen niçin Biscuit'in hiç kimse tarafından beğenilmediğine anlam veremiyor. Merkezden Kaye Mughal, "Böylesine güzel ve eğlenmeye düşkün bir köpeğin kendisine yeni bir yuva bulamamış olması inanılmaz. Halbuki aileler için mükemmel bir köpek" diye konuştu. Mughal, "Her gün birinin onu alıp götüreceğini bekliyoruz ama zavallı hayvan hiç kimse tarafından beğenilmiyor" dedi.
5.000 kadar kişi tarafından reddedildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...