5 aylık oğlu ve eşi Rus bombardımanında öldü! Adalet istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
5 aylık oğlu ve eşi Rus bombardımanında öldü! Adalet istiyor

DÜNYA Haberleri  / The Sun

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta sivillerde hedef alınıyor. Saldırılarda çok sayıda çocuk öldü veya babasız kalan çocuklar yıkılan aileler savaşın içler acısı yönünü gözler önüne seriyor. Rus saldırılarında eşi ve 5 aylık oğlunu kaybeden Oleksandra Korosteleva adalet istediğini söyledi.

Rus saldırılarında siviller, çocuklar hayatlarını kaybetti. Pek çok çocuk annesiz ya da babasız kaldı aileler dağıldı. Rusya’nın saldırıları altında kalan Harkov’da Oleksandra Korosteleva’nın savaşta yaşadığı trajedi savaşın acı yüzünü gösteriyor.

Korosteleva’nın eşi ve 5 aylık çocuğu Rusya’nın Harkov’a düzenlediği bombardımanda hayatını kaybetti.

İlk patlamada çocuğunun üzerine kalkan olan Korosteleva ikinci bir patlama ile sarsıldı. Yıkılan binada bebeğini hayatta tutmak için çabalayan anne çocuğunun kollarında öldüğünü söyledi.

26 yaşındaki Korosteleva şimdi 7 yaşındaki oğlunu tek başına büyütmek zorunda kaldı ve Rusya’nın sivillere yönelik bu saldırılarını savaş suçu olarak kabul edilip adalet istiyor.

Rusya'nın saldırılarına başladığı 24 Şubat'tan beri Ukrayna'da 238 çocuğun öldüğü kaydedilen açıklamada, bu saldırılarda 433 çocuğun yaralandığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...