38 Ermeni askeri öldürüldü, Ermenistan sivilleri vurmaya başladı

Düzenleyen:
38 Ermeni askeri öldürüldü, Ermenistan sivilleri vurmaya başladı

DÜNYA Haberleri

Ermenistan ordusu, bugün yürürlüğe giren geçici ateşkese rağmen Cebrail ve Hadrut'u yeniden işgal etmek için saldırı düzenledi. Azerbaycan birimlerinin, Ermenistan güçlerinin ilerlemesini engellediği ve tuzağa düşürdüğü, 38 Ermenistan askerinin öldürüldüğü belirtildi. Ağır darbe alan Ermenistan'ın tekrardan sivil yerleşim yerlerini bombalamaya başladığı öğrenildi.

Ateşkes kararının  hemen ardından Ermenistan tekrar saldırıya geçti. Saldırılara Azerbaycan cephesinden karşılık gecikmedi. Karşı saldırı sonrası Azerbaycan, 38 Ermenistan askerini öldürdü.  

ERMENİSTAN YİNE SİVİL YERLEŞİM BÖLGELERİNE SALDIRDI

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın ateşkes kurallarını ihlal ederek, Ağdam bölgesine saldırdığını duyurdu.

Azerbaycan, Ermenistan’ın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan toplantı sonrası çıkan ateşkes kararı ile ara verdi. Ermenistan ise ateşkes kurallarını ihlal ederek, sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan güçlerinin Ağdam bölgesinde bulunan sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı ve ateşkesi ihlal ettiği aktarıldı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...