30 yaşında ama sıfır kilometre

- Güncelleme:
30 yaşında ama sıfır kilometre

Dünya Haberleri

30 sene önce üretimden kalkan bir Ford Cortina Mark V otomobilin, şimdiye kadar hiç trafiğe çıkmamış bir örneği var. 30 senelik yaşına rağmen yepyeni olan araç müzayedede satılacak.

Kilometre sayacı sıfırda olan arabanın, trafiğe hiç çıkmadığı için henüz plakası da yok. Arabanın İskoç sahibi Frank Sheach, arabayı hiç trafiğe çıkarmamış ve sadece çekiciyle bazı klasik araba şovlarına götürmüş. Sheach, "Dünyada bu durumda başka bir araba olduğunu sanmıyorum. 30 sene önce üretilmesine rağmen araba yepyeni ve sıfır kilometrede" dedi. Cortina arabalara çok meraklı olduğu için arabayı 7 sene önce satın aldığını belirten Sheach, şimdiye kadar birçok kez arabayı kukllanmak istediğini ama bu özel durumumnu bozmamak için buna direndiğini söyledi.

FOTO GALERİ

##Video## nbsp;

Bu otomobiller 1981'de üretimden kalkmadan önce 5.500 sterline satılıyordu. Arabayı müzayedede satmaya hazırlanan Sheach, Ford meraklıları tarafından arabasına yüksek rağbet gösterilmesini ve arabanın iyi bir fiyattan satılmasını ümit ediyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...