21 yaşındaki tıp öğrencisi, Johnson & Johnson aşısı olduktan bir gün sonra öldü

Düzenleyen:
21 yaşındaki tıp öğrencisi, Johnson & Johnson aşısı olduktan bir gün sonra öldü

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Ohio eyaletinde Cincinnati Üniversitesi tıp fakültesi öğrencisi John Foley (21), cumartesi günü Johnson & Johnson koronavirüs aşısı oldu. Foley, ertesi gün oda arkadaşı tarafından hareketsiz yatarken bulundu. Yapılan incelemede Foley’in öldüğü belirlendi.

ABD’nin Ohio eyaletinde Cincinnati Üniversitesi tıp fakültesi öğrencisi John Foley (21), cumartesi günü Johnson & Johnson koronavirüs aşısı oldu. Foley, ertesi gün oda arkadaşı tarafından hareketsiz yatarken bulundu. Yapılan incelemede Foley’in öldüğü belirlendi. Ölüm sebebinin tespit edilmesi için soruşturma başlatıldı. Ohio Sağlık Departmanı, karar vermek için tıbbi kayıtları ve test sonuçlarını bekliyor. Daha önce de Mississippi eyaletinde Brad Malagarie, aşı olduktan birkaç saat sonra beyinde kan pıhtılaşması sonucu felç geçirmişti. ABD’de şimdiye kadar dokuz kişide kanda pıhtılaşma görülmesi ve bunlardan birinin ölmesi üzerine Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC) ve Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), J&J aşılarının yapılmasının durdurulması tavsiyesinde bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...