Yerlikaya: Uykularım kaçıyor

Yerlikaya: Uykularım kaçıyor

DİĞER SPORLAR Haberleri

Türk güreşini eski günlerine döndürmek için düğmeye basan Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, "Avrupa, dünya ve olimpiyat oyunlarından madalya çıkaramamak rahat uyumamızı engelliyor" dedi.

İSTİŞAREDE BEREKET VARDIR
Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen "90. Yıl İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" Antalya'nın Kemer ilçesinde sona erdi. Toplantının son gününde konuşan Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, "Birbirimizin yüzüne söyleyemediğimizi arkasından konuşmayalım. İstişare edelim. İstişarede bereket vardır. Başarı için el ele, gönül gönüle verelim ve Türk güreşini eski günlerine döndürelim" dedi. Güreşi diğer branşlardan ayıran özellikler bulunduğunu vurgulayan Yerlikaya, "Her camiada yenilmek, elenmek tabiri herkes tarafından kabul görebilir ama er meydanında yıkılmak kabul görmez. Kafamı yastığa koyduğum zaman, Avrupa'da, dünyada, olimpiyatta çıkmayan başarı uykularımı kaçırıyor" diye konuştu. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...