Müftüoğlu: Alnımız ak

Müftüoğlu: Alnımız ak

DİĞER SPORLAR Haberleri

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, "2008'den bu yana Türkiye'nin tanıtımına yaptığımız katkı ortada. 2020 Olimpiyat adaylığımız öncesinde olumlu puanlar topladık" dedi.



BİRLİĞİMİZDEN GÜÇ ALDIK...
Son yıllardaki organizasyonlarda Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na, kelimenin tam anlamıyla "Yeni motifler" katan, TUR'u ve dolayısıyla Türkiye'yi dünyaya hiç olmadığı kadar yayan Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ile "Gururlu" anları konuştuk... Alanya'dan İstanbul'a 1.205 kilometrelik etabın her aşamasında yer alan, en küçük aksaklıklarla dahi bizzat ilgilenen Müftüoğlu, belki de en çok zorlandıkları 49. yılı problemsiz atlattıklarını söylerken, "Yapılanları görenler bu işi kaç kişi ile başardığımızı soruyor. Ben de sayısız diyorum. Biz birliğimizden güç alan bir toplumuz. Başta bisiklete olan katkısını her fırsatta gösteren Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu... Emin Müftüoğlu; TUR-2013'ün, "İstanbul 2020 olimpiyat adaylığı" öncesinde büyük puanlar topladığına da değindi.


50. YIL MUHTEŞEM GEÇECEK...
"50. yılımızın dünyaya yansımasının çok büyük olması için şimdiden çalışmalara başladık" diyen Müftüoğlu, "Çılgın projeleri hayata geçirmek için herkese kapımız açık" davetinde bulundu, "Geriye dönüp baktığımızda, 2008'den bugüne kadar bu yarışı her beldeye, her ilçeye, her köye, her mezraya götürmüşüz. Bu da bizim bu sporun Türkiye'de tanınması için sarf ettiğimiz nbsp;gayretin küçük bir göstergesi" dedi. Mustafa Sayar'ın başarısıyla coşkularının arttığını söyleyen Müftüoğlu, doping söylentileriyle ilgili olarak da, "Mustafa bütün etaplarda başarılı bir grafik çizdi. Ben onun efendiliğine ve sportmenliğine kefilim" dedi. "Türkiye'nin güzelliklerini Fransa Turu'nun yanına koyarsak ülkemiz onları sollar" ifadesini kullanan Müftüoğlu, "Gelen sporcular, dönüşlerinde Türkiye'yi anlatmaya devam ediyorlar. Bundan güzel turizm propagandası olur mu" diyerek sözlerini bitirdi. nbsp;


MUSTAFA'YA KEFİLİM
49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda kürsünün en üst basamağına bir Türk sporcunun çıkması herkesi çok gururlandırdı. Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu, doping iddiaları karşısında, "Ben ona Mustafa Sayar'a kefilim. Gerekirse kan tahlili bile yaptırırım" diyerek güvenini ortaya koydu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...