İtalyan sürücü Andrea Antonelli hayatını kaybetti

/ Kaynak: İHA
 İtalyan sürücü Andrea Antonelli  hayatını kaybetti

DİĞER SPORLAR Haberleri  / İHA

Andrea Antonelli, motosikletinin kayarak devrilmesi ve arkadan gelen bir yarışmacının üzerinden geçmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

nbsp;Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'nın Moskova'da aşırı yağmur altında düzenlenen 8. yarışında İtalyan yarışmacı Andrea Antonelli, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. nbsp;Sporcumuz Kenan Sofuoğlu'nun da yer aldığı yarışmada Antonelli, motosikletinin kayarak devrilmesi ve arkadan gelen bir yarışmacının üzerinden geçmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası yarışa ara verilirken, bazı kaynakların iddialarına göre piste yağ döküldüğü ifade edildi. nbsp;Yarışta ilk turu 1. olarak tamamlayan Kenan Sofuoğlu, kaza sonrası yaptığı açıklamada yağış sonrası yarışların kolay kolay iptal edilmeyeceğini belirterek, "Bize yarışı yağdan dolayı iptal ettiklerini söylediler" dedi. Daha sonra gerçeğin ortaya çıktığını ifade eden Sofuoğlu, "Arkadan gelen biri üzerinden geçmiş olabilir" şeklinde konuştu. nbsp;İptal edilen yarışın tekrarının yapılıp yapılmayacağı konusunda henüz bir karar verilmezken, bir sonraki yarış 4 Ağustos'ta Büyük Britanya'daki Sliverstone Pisti'nde yapılacak.

DİĞER SPORLAR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...