Zehra İnşallah kim? Boyu kaç ve kaç yaşında? Zehra İnşallah'ın soy adı ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Zehra İnşallah kim? Boyu kaç ve kaç yaşında? Zehra İnşallah'ın soy adı ne?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medyada trend haline Zehra İnşallah adlı fenomenin hayatı merak edildi. Çektiği makyaj videolarının aynı sıra boyu ve yaşantısıyla da dikkat çekti. Peki Zehra İnşallah kim? Boyu kaç ve kaç yaşında? Zehra İnşallah'ın soy adı ne?

Makyaj videolarıyla sosyal medyada ciddi bir kitlesi olan Zehra İnşallah adlı fenomen katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Boyu nedeniyle uzun süre zorbalığa maruz kalan Zehra İnşallah, aramalarda zirveye oturdu. Güleryüzlülüğü ve dobralığı sayesinde sosyal medyada 501 bin takipçiye sahip oldu. Yaşadıklarını programda anlattıktan sonra viceo kesintileri sosyal medyada dolaşan Zehra İnşallah kimdir ve nasıl ünlü oldu soruları araştırılmaya başlandı? İşte cevabı...

ZEHRA İNŞALLAH KİMDİR? BOYU KAÇ?

20 Kasım 1998 yılında doğan Zehra İnşallah'ın gerçek soy adı hakkında kesin bir bilgi yok. İlahiyat mezunu olan Zehra, babasının isteği üzerine öğretmenlik için hazırlandı. Ancak öte yandan çok iyi derecede İngilzice konuşabiliyor. Hatta bununla ilgili özel derslerde veriyor. İstanbul'da ailesinden ayrı yaşamaya karar veren Zehra, boyu nedeniyle çocukluktan beri ciddi oranda zorbalığa maruz kalmış. 1.30 cm boyunda olan Zehra ameliyatla 10 cm daha uzamış. Katıldığı programda zorbalığa maruz kaldığını ifade eden Zehra, özellikle akrabaları ve çevresiyle görüşmediğini dile getirdi. Ancak ailesinin her zaman destekçisi olduğunu söyledi. Zehra İnşallah, ailesinde kendisinden başka kimsenin boyunun böyle olmadığını da ifade etti. 

Zehra İnşallah kim? Boyu kaç ve kaç yaşında? Zehra İnşallah'ın soy adı ne?

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...