YAŞAR ÇERİBAŞ kimdir?

YAŞAR ÇERİBAŞ kimdir?

Biyografi Haberleri

YAŞAR ÇERİBAŞ kimdir? YAŞAR ÇERİBAŞ kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

YAŞAR ÇERİBAŞ 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Saadet Partisi Çankırı Bölgesi, 1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Çankırı Ilgaz Kırışlar köyü 1964 doğumluyum. 3 erkek 1 kız 4 çocuk babasıyım. Şu ana kadar İstanbul’da ikamet ediyordum, şu an Ilgaz Kırışlar köyüne yerleştim. İstanbul’da Çankırı Dernekler Federasyonu’nda (ÇANDEF) 6 senedir yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı, bölge başkanlığı görevi yaptım. Şu an İstanbul Bağcılar Çankırılılar Dernek Başkan Yardımcılığı görevim devam ediyor. İstanbul Kırışlar Köyü Derneği kurucu üyesi ve dernek başkanlığı görevini yürütüyorum. Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi çeşitli kademelerinde görev yaptım, hala başkan yardımcısı görevim var iken 25 .dönem ve 26 .dönem İstanbul Saadet Partisi 3 . Bölge milletvekili adayı oldum. Müteahit olarak yap-sat işiyle iştikal ediyorum. Şu anda Saadet Partisi 27 .Dönem Çankırı Milletvekili adayı olarak görev aldım.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...